2016.01.08 意大利

我对意大利非常有好感,已经去过3次并且打算再去。想想其实这种偏好可能来源于四川人和意大利人的共同点。

吃就不说了,意大利菜在欧洲和川菜在中国的霸主地位不可撼动。

意大利人之于欧洲人,和四川人之于中国人特征性都非常强。这点在意大利男和川女身上尤为明显。

在自己的地盘上都顽固的说自己的语言,并感觉良好。

都对外来文化不那么感冒,谁叫我们自己牛呢。

享受生活。

不同点也有,我就能立马想到一个:意大利军队和川军的战斗力。

Advertisements
  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: